fredag den 8. februar 2013

Flyvefærdigt Regionshold

Onsdag d. 23. januar 2013 blev det første hold regionselever udlært som lægesekretærer.
Holdet blev med huj og hast ansat over årskiftet 2010/2011. Der var bevilget en pulje penge til at ansætte flere elever. 24. januar 2011 var det hele faldet på plads og 8 nye regionselever kunne starte.
Nu to år senere er de ”kommet ud på den anden side” og er klar til at stå på egne ben. Alle er så heldige at have fået job på de sygehuse, hvor de har været elever. En enkelt har dog søgt udenfor murene og er blevet ansat i psykiatrien.


Det hele blev fejret ved en hyggelig reception i kantinen på Roskilde Sygehus, hvor kollegaer venner og familie var mødt op for at fejre de nye lægesekretærer.
Uddannelsesleder Hanne Pyll og vicedirektør Teis Andersen holdt taler for de nye lægesekretærer. Hanne Pyll lagde vægt på vigtigheden i at gøre sig uundværlig og at tage nye opgaver til sig, at gå foran i udfordringerne omkring lægesekretærens hverdag i fremtiden.
Teis Andersen lagde i sin tale vægt på det vigtige i ikke at glemme ”mennesket i patienten”. At huske på, at ikke alt skal gå op i korrekt registrering og ydelser, men at huske at smile til patienten og yde omsorg. Det er i sidste ende det patienterne husker og det de snakker med naboen om over hækken.

Nu er de gamle elever så klar til at stå på egne ben i en ny og stadig spændende og udfordrende hverdag. Vi ønsker dem alle held og lykke på deres vej og glæder os over stadig at kunne møde de fleste på gangene rundt omkring på sygehusene.

Sandie

5 kommentarer:

 1. Hej :)

  Har et spørgsmål og håber ikke at jeg træder nogen over tærerne - men så vidt jeg kan se og læse mig frem til er I alle + 30, er det sådan at de på sygehuset helst ansætter voksen elever til stillingen som lægesekretærelev??
  Sidder og kigger dagligt efter annonceopslag fra Sygehus Nord.

  Sara Pernille

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sara Pernille

   Jeg kan da godt forstå, at du kan få den tanke :)
   Det er nu tilfældigt, at vi alle er over 30. Der er også yngre elever. Der ansættes de elever, hvor kvalifikationerne passer bedst :)
   Pøj pøj med din ansøgning.

   Sandie :)

   Slet
 2. Hej Sandie :)

  Det har været super fedt at følge med i jeres elevtid. :)
  Det ville være rigtig spændende også at høre, hvordan det så er at arbejde som nyudklækket lægesekretær. :)

  Hilsen,
  Michelle

  SvarSlet
 3. Hej Michelle

  Dejligt, at du har nydt at følge med. Det er nu ikke helt slut endnu, vi er først udlært til august, men vi tænker da, at bloggen skal fortsætte der efter også :) Vi pusler for tiden med forskellige tanker om hvordan.

  Sandie :)

  SvarSlet
 4. Super spændende :)

  Det glæder jeg mig til :)

  SvarSlet