tirsdag den 10. september 2013

Endnu et kuld flyver fra reden

Den 14. august 2013 blev det vores tur til at kalde os udlærte lægesekretærer.

Nu er rejsens ende nået, hvor vi med vemod i stemmen og sommerfugle i maven står af Sølvpilen og skal ud og stå på egne ben og prøve om uddannelsens vinger kan bære. Det er jeg nu ret sikker på at de kan. Vi har nemlig fået en fantastisk uddannelse takket være en rigtig god uddannelsesleder, vores dygtige elevvejledere og super gode kollegaer på både Roskilde og Køge Sygehus. 

Det har været en begivenhedsrig rejse og bestemt ikke nogen daseferie, nogen vil nok give mig ret i at det til tider har været rigtig hårdt arbejde! Men efterhånden som rejsen er skredet frem og vi har haft mellemlandinger på de forskellige afdelinger er der blevet fyldt mere og mere i kufferten, og nu hvor vi er færdige med vores uddannelse er vi klar til at finde et sted at pakke ud og slå os ned. Vi er alle så heldige at have fået et skrivebord at flytte ind ved. 


De sidste 2 år har været en fantastisk rejse og den slutter bestemt ikke her. I takt med at alting stadig forandres i fremtiden – bl.a. med det nye super sygehus i Køge - lærer vi stadig hver dag og vi glæder os til det!

Sandie

Ingen kommentarer:

Send en kommentar