onsdag den 4. januar 2012

Trine, 2. års elev, Køge Sygehus

Jeg er 33 år og er lige startet hos Ortopædkirurgisk Ambulatorium.
Jeg har også været på Endokrinologisk Ambulatorium. Jeg har tidligere været hos Reumatologisk Ambulatorium, Endoskopiafsnittet og Røntgen afdelingen.


Opgaver
Jeg skriver meget, bestiller røntgen, registrerer ydelser, scanner, bestiller prøver, ja alt mellem himmel og jord

Udvikling
Jeg synes, at jeg har udviklet mig meget og arbejder næsten selvstændigt. Da jeg startede, skulle jeg have hjælp til det hele, men nu klarer jeg det meste selv.

Afdelinger
Det er hårdt at skifte afdeling så mange gange, men nu er jeg kommet tilbage til noget, jeg kender, og det er rart. Jeg kender de fleste, så jeg skal ikke til at lære nye navne og så videre. Hvis man starter et fremmed sted, stikker man lige en finger i jorden, så man finder ud af, hvordan afdelingen fungerer, lige fra kaffekassen til kopimaskinen.
Hvis der var ledige stillinger på nogen af de afdelinger, jeg har været på, ville jeg helt sikker søge dem.  Det har været nogle rigtig gode steder.

Forventninger
Jeg arbejdede et halvt år på sygehuset, inden jeg blev elev, så jeg havde stiftet bekendtskab med systemet, inden jeg startede, så mine forventninger er bestemt blevet indfriet. I dag gør jeg det, de andre sekretærer gjorde dengang, jeg startede. Jeg har jo lært en del. Selvfølgelig havde jeg nogle forventninger til uddannelsen, men lige hvad det specifikt skulle være, ved jeg ikke. Jeg havde ikke tænkt så meget over, hvordan det hele fungerede, jeg har bare fulgt med strømmen og er blevet godt oplyst undervejs. Så der er bare blevet fyldt mere og mere på efterhånden.
Jeg har også udviklet mig meget med hensyn til IT. Man har rigtig meget ro til at få tingene lært.
Når man vælger at blive lægesekretær, skal man være indstillet på at være omstillingsparat og på, at nogle steder er der ikke så meget skrivning, og andre steder er der meget skrivning. Man skal være fleksibel.

Miljø
Det har fungeret rigtig fint alle de steder, jeg har været. Det kan da godt være, at der har været noget internt på de forskellige afdelinger, men det er ikke noget, som er gået ud over mig som elev.

Tid
Jeg har fået de arbejdstider, som jeg gerne ville have. Der har været meget fleksibilitet omkring det. Det er meget rart, når man har børn. De behov jeg har haft igennem mit elevforløb er i hvert fald blevet imødekommet.

Fremtid
Jeg følger med udviklingen sammen med sygehuset, så jeg føler mig godt klædt på til fremtiden.
Når jeg er færdig med min uddannelse vil jeg jo gerne have fast arbejde enten her i Køge eller på Roskilde Sygehus, da jeg er bosat her, og jeg har afsluttet alle mine forløb på de forskellige afdelinger på en rigtig god måde.

Råd
Man skal suge til sig alt det, man kan. Man skal springe på alle de muligheder, som byder sig, mens man er elev. Det er det bedste råd, jeg kan give.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar