mandag den 19. marts 2012

Arbejdsglæde

Som en del af 4. skoleophold har 2. årseleverne fra Gentofte Hospital, Roskilde, Køge og Holbæk Sygehus arrangeret en konference.
Konferencen fandt sted i "Skibet" på Roskilde Handelsskole onsdag d. 7. marts 2012. Temaet var 


Arbejdsglæde

Program for dagen:
 • 08.30 - 09.00            Morgenmad
 • 09.00 - 10.00            Alexandra Svarre
 • 10.00 - 10.15            Pause
 • 10.15 - 11.15            Connie Svendsen
 • 11.15 - 12.00            Frokost, kaffe og kage
 • 12.00 - 13.00            Michael Juhl Fedders
-

Efter et dejligt morgenbord startede programmet med Alexandra Svarre, som bød på morgen Zumba.
Alexandra er foredragsholder, iværksætter, skribent, tidligere salgschef, løbecoach, kostvejleder, stresskonsulent m.m.

Under sætningen af at "du ved godt hvad du skal, du gør det bare ikke", udelader hun den kedelige og velkendte sundhedsteori, om at æbler er sundere end chokolade og fokuserer i stedet på hvordan du får sat "højre ben foran venstre" og opnår de resultater du drømmer om. Dette skulle gerne give overskud til at hjælpe andre.

Alexandra ser gerne at man får skilt arbejdsglæde og arbejdstilfredshed fra hinanden, da disse ikke er det samme.


Man kan godt gå på arbejde og ydet et godt job og gå hjem igen og bare være tilfreds, Alexandra vil gerne have at man fokuserer mere på arbejdsglæden, så man er mere end bare tilfreds når man går hjem fra job.


Du kan læse meget mere om Alexandra her
-

Efter en lille benstrække-pause gik programmets næste foredragsholder Connie Svendsen på.

Hun arbejder til hverdag som stewardesse og afholdte denne dag en lille pep-talk om at give det lille ekstra.


”Hvis alle turde give 'Det Lille Ekstra' ville verden være positivt forandret”.

Connies vision er gennem sine egne levende beskrivelser at få deltagerne til at turde mere. Hendes budskaber og redskaber er glæde, positivitet, humor, impulsivitet og ikke mindst at turde "Det Lille Ekstra".

At skabe inspiration til at:

 • turde mere
 • turde hoppe på livets tog, frem for at blive stående på perronen
 • turde give det positive ekstraordinære
 • turde bruge humor
 • turde vælge sin egen holdning  


Et simpelt redskab til virksomheder leveret med en god portion humor og selvironi, samt masser af sjove inspirerende eksempler fra hverdagen. At give "Det Lille Ekstra" vil føre til store forandringer og resultater i forhold til sig selv, sin familie og på arbejdspladsen. Det handler om at ændre holdning og gøre bare en lille forskel hver dag.


Større arbejdsglæde skaber flere tilfredse kunder. Flere tilfredse kunder skaber meromsætning. Påstand: Alle kan lære det, det er gratis, det smitter, som en luftbåren virus, produktionen stiger, sygefravær falder, mindre stress, bedre teamwork, bedre og hurtigere kommunikation. 

Connie sluttede dagen af med ”Det du fokuserer på får du mere af”, så fokuser positivt!

Læs mere om Connie her.
-

Dagens sidste foredragsholder var Michael Juhl Fedders.Han fortalte åbenlyst om sin opvækst og baggrund, og hvorfor han er begyndt at ”coache”. Han ville ved vores konference gerne fokusere på den gode relation og de gode møder mellem mennesker. Michael er medstifter og partner i Inteam. Igennem mange års beskæftigelse med personale- og uddannelsesansvar, er det psykologiske og relationære fokus blevet Michaels varemærke. Han er specialist i konflikthåndtering, samarbejde og personlig trivsel på arbejdspladsen. Hans ni år som studievært på DR har desuden gjort ham særdeles skarp i facilitator- og ordstyrerrollen.

Dagen sluttede med ris og ros øvelser hvor alle deltog. Tanken var, at vi i vores baggrund måske kunne finde forklaring på, og dermed accept af, hvorfor vi agerer som vi gør i forskellige situationer.

Læs mere om Michael her.Dagen var en stor succes og rigtig godt arrangeret, så stor tak til alle 2. års eleverne for en rigtig god og brugbar konference!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar